Ulla, 71 år

"Läkaren trodde inte ett dyft på att jag kunde bli bra i kroppen."

Ulla hade outhärdliga smärtor av utslag och sår i i underlivet och tog 10 olika mediciner.

Ulla, 71 år, med slemhinneproblem i underliv

Jag är så glad att jag kom i kontakt med Christina på Må Bra Invest. Hon hjälpte mig där läkarna gick bet.

Fruktansvärt jobbiga problem med underlivet. Med utslag och nästan som sår. Fruktansvärt ont och ångestladdat. Samliv blev inte så bra det heller p g a att jag ofta hade ont. Utav sjukvården fick jag bara östrogen, Ovesterin och Vagifem. Men problemen satt i de yttre könsdelarna och inte i slidan. När jag kom på besök hos Christina i november 2013 tog jag 10 olika mediciner varav en del var krämer. De tyckte jag skulle smörja mig med cortison i underlivet. Men det blev så tunt och klådan var outhärdlig.

För 5 år sen fick jag diagnosen celiaki och har därför undvikit allt gluten, men ändå hade jag ont i magen. Vi såg i blodet att jag hade candida. Detta tog jag en kur för och undvek socker och en del annan mat och gjorde även en analys på vilken mat jag inte tålde och skulle undvika för att må bra. Och det visade sig att det var mycket mat jag åt som inte var bra för mig. När jag tog bort den maten och läkte tarmen så började även andra slemhinnor bli bättre.

Jag tog bort den ena medicinen efter den andra i samråd med min läkare som sa att jag kunde prova. Fast hon trodde inte ett dyft på att jag kunde bli bra i kroppen. Men jag hade bestämt att ge läkningen en chans. Vi satte droppar på huden vid ljumskarna (Jag tyckte det var skumt att sätta något där, men Christina förklarade att där sitter lymfkörtlar och det är städsystemet i kroppen.) Har man problem på ett visst område kan man sätta droppar närmast det området eftersom det då är lättare att få kroppen att städa just där.

Så bra som jag är idag trodde jag inte det var möjligt att bli. Det var väl att jag lyssnade och litade på mig själv och på Christina, och inte på läkaren. Tack för all hjälp!

 

 

 

Kontakt

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Instagram

© 2018 Må Bra Naturligt i Trelleborg AB