Anja, 17 år

"Doktorn sa bara laktosintolerant"

Anja gick till läkarna efter att dagligen haft magbesvär med uppsvälldhet, gaser och diarré, men de gav henne ingen bättre förklaring än laktosintolerans.

 

"Laktosintolerant, det var vad läkaren klassade mig som när jag sökte hjälp efter att ha haft magbesvär med uppsvälldhet, gaser och diarré nästan dagligen. Jag fick rådet att avstå från mjölk helt och hållet, eller använda mig av laktosfria produkter och acceptera att det inte fanns någonting jag kunde göra för att kunna dricka mjölk igen.

Sedan fick jag höra talas om att det går att mildra känsligheten, och att det är möjligt att läka magen. Det var då jag vände mig till Christina i Må bra Invest. Nu, fyra månader senare, efter dagligt intag av kosttillskott som ska lösa problemen som just jag har, mår jag mycket bättre!

Jag känner ingen uppsvälldhet, inga gaser och har normal avföring. Jag har ännu inte börjat äta sådant som innehåller mjölk, eftersom det kan ta upp till ett år att läka tarmen. Men jag känner mig mycket bättre och kan därför rekommendera andra att söka hjälp hos Christina om man har liknande besvär som jag hade.

Christina är en väldigt trevlig och kunnig person som verkligen vill hjälpa, och det lyckas hon med också!"

- Anja, 17 år

Kontakt

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Instagram

© 2018 Må Bra Naturligt i Trelleborg AB