Bodil, 68 år

"INGET immunförsvar fanns och organen var i mycket dåligt skick."

Bodil fick ständigt återkommande förkylningar och kraftiga infektioner i många år. Efter att noggrannt ha följt Christinas råd har hon nu inte varit sjuk på 8 månader.

I många, många år har jag varit sjuk. Många halsflusser och kraftiga infektioner. På senare år har jag haft många, mycket kraftiga förkylningsinfektioner varje år med enorm torrhosta. Torrhostan höll i sej minst 3 månader varje gång.

Jag har hostat så mycket att revben knäckts många gånger. Otaliga läkarbesök har jag gjort. Lungorna har röntgats ofta då man misstänkt lunginflammationer. Öron- näs- och halsundersökningar, astmaundersökningar mm har gjorts. Ingen anledning har hittats till mina enormt jobbiga perioder. Jag fick utskrivet Cocillana hostmedicin, som är mycket stark med morfin i. Med hjälp av denna kunde jag sova – men vågade ej ta för mycket då den ej är bra för kroppens organ. Infektionerna med torrhostan höll verkligen på att knäcka mej. I oktober 2015 fick jag ännu en stor infektion med hosta. Då hostade jag så mycket att jag fick en fraktur i ländryggen med enorma smärtor.

Av en händelse fick jag vetskap om Christina Sjöqvist på Må Bra Invest i Trelleborg. Jag kontaktade henne och bokade ett besök. Hos Christina gjorde jag bl a ögondiagnostik, blodanalys och ”datorundersökning” där man på datorskärm kan se i vilket skick alla kroppens organ är. (ES-Tech) Dessa undersökningar visade att blodet var alldeles hopklumpat, INGET immunförsvar fanns och organen var i mycket dåligt skick. Jag har också gjort 2 hårmineralanalyser som visar hur mycket av varje mineral som finns i kroppen.

Med hjälp av Christinas preparat och ett antal återbesök har jag nu blivit mycket bättre. Bl a har immunförsvaret börjat komma tillbaka. Men mycket återstår att ta rätt på i kroppen. Jag hade en mycket kraftig infektion i februari 2016 – men sen dess har jag INTE haft någon kraftig infektion med hemsk hosta. Detta är helt fantastiskt!

Nu är det ett år sedan jag gjorde första besöket hos Christina och mycket har hänt sen dess. Jag har tagit, och tar, många olika tabletter o droppar i olika omgångar. Det är mycket viktigt att följa Christinas ordination av tabletterna samt att ha tålamod och ALDRIG ge upp.

I så många år har jag varit sjuk och då ska man inte tro att man kan bli helt frisk direkt. Visst kostar det pengar med undersökningarna och medicinerna – men det viktigaste är att bli frisk. Jag brukar säga att om man har hälsan så har man livet…


- Bodil, 68

 

Kontakt

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Instagram

© 2018 Må Bra Naturligt i Trelleborg AB