Mari-Lois, 59 år

"En dag när jag vilade i min lägenhet så gjorde solstrålarna ont, som glödande nålar mot min kropp."

Mari-Lois, som länge kämpat med många diffusa hälsoproblem och depression, situation förvärrades när hon även drabbades av el-överkänslighet.

Exponering för kemikalier i vår omgivning som amalgam, besprutade livsmedel, målarfärg, hudvårdsprodukter, tvättmedel med mera har gjort många sjuka, mig inräknad. Jag har sedan unga år kämpat med trötthet, diffusa hälsoproblem, depression och IBS, och därför har jag besökt homeopater, kiropraktorer och läkare inom den svenska sjukvården men bara blivit allt mer kraftlös och trött.

Till slut orkade jag inte vara aktiv mer än två timmar i taget, sen var jag tvungen att vila eller sova då hjärnan inte orkade mer. Jag sov 15 timmar per dygn när jag var som tröttast och orkade då inte alls arbeta eller vara social.

Fick till slut en diagnos, bipolär, och blev medicinerad därefter. Jag hade då sedan ca 15 år tillbaka tagit antidepressiv medicin. Jag blev totalt handlingsförlamad, orkade till slut inte städa eller laga mat utan levde ett tag på kaffe, bananer o chokladkakor. Mat med mycket energi men jag blev inte alls pigg av det.

Plötsligt efter ett tandläkarbesök med en ny tandkrona som följd blev jag elöverkänslig. En dag när jag vilade i min lägenhet i solskenet genom fönstret så gjorde solstrålarna ont, som glödande nålar mot min kropp. Tålde inte längre mobilen, lamporna, elen och kände av grannens mobil genom väggen. På mina hundpromenader var jag som en vandrande antenn, jag kunde känna av var varenda mobilmast i stan fanns!

Jag fick panik o flydde ut på landet; bodde i 5 år i en etta ovanpå ett häststall.

Nu läste jag allt om hälsa och fick rådet att sanera bort mina amalgamlagningar som nu till och med gav mig nervsmärtor i halva huvudet och kroppen.

Det var då fick jag kontakt med MåBra-kliniken och fick hjälp att påbörja en utrensning av tungmetaller samt rena min lever från hepatit, vilket var grundorsaken till att jag var så sjuk. Efter ett tag tyckte min psykiater att jag kunde avsluta medicineringen med antidepressiv medicin och sakta, sakta började jag med det. När jag blev av med det läkemedlet försvann också min så kallade bipolaritet! (En bieffekt vid långvarigt bruk av det SSRI-preparatet är bipolaritet, så kallad ”rapid cycling”. Vilken överraskning!)

MåBra-kliniken rekommenderade mig också att prova en kurs på nätet av Annie Hopper som själv har haft liknande hälsoproblem med EMF (Electromagnetic Fields) och blivit frisk med en terapi som hon utvecklat: retrainingthebrain.com (Den hjälper även mot andra kroniska hälsotillstånd orsakade av förgiftning o trauman). Jag började den träningen och blev bättre men slutade för snabbt och min EMF kom då tillbaka. Men med uppmuntran från kliniken o goda vänner började jag igen och återhämtar mig nu.

Med stöd från MåBra-kliniken med avgiftning o kosttillskott har jag blivit så frisk att jag bor i en vanlig lägenhet i stan igen, använder inga mediciner alls och min psykiater har strukit diagnosen bipolaritet ur journalen och bett om ursäkt för den felmedicinering som den ledde till.

Ekologisk mat, rätt kosttillskott och avgiftning har gett mig kraft och energi. Nu sover jag normalt igen och ett nytt liv har börjat!

Med vänlig hälsning 
Mari-Lois

 

Kontakt

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Instagram

© 2018 Må Bra Naturligt i Trelleborg AB