Erik, 55 år

"Jag låg på golvet och vred mig i smärtor av gallstensanfall"

Eriks gallblåsa började ge upp men han kunde rädda den genom förändrade vanor och stödjande tillskott.

Vid ett par tillfällen fick jag så ont i magen så jag kunde inte sova. Attackerna kom oftast vid ett-tiden på nätterna. Vid ett tillfälle fick jag så ont att jag bara låg på golvet och vred mig i smärtor. Min fru ringer då till sjukvårdsupplsyningen som säger att det är bäst att åka in till akuten. Så när de värsta smärtorna har lagt sig tar jag mig ner i bilen och vi åker iväg.

På akuten undersöker de mig trycker på magen här och där, men säger inget. Det verkar i alla fall som de tror att det är ett gallstensanfall. Men de behöver veta mer och nästa dag gör de ett ultraljud och det visar sig vara gallstenar. Jag blir körd i ambulans till Malmö där gör en magnetröntgen.

Återbesöket kom efter 3 månader, men under denna tid hade jag fått hjälp att få bort mina gallstenar med alternativa metoder. Jag är evigt tacksam för att det finns naturliga medel som kan lösa upp gallstenar och Må Bra Invest hjälpte mig genom att ge mig vad jag behövde. Jag känner att detta verkligen hjälpte; det tog ett par månader men efteråt har jag inte känt av några problem.
Så jag rekommenderar alla som har dessa problem att se till att få hjälp med matsmältningen och rädda gallblåsan, för det är ofta just det som händer - att den blir bortopererad. Det är synd, för vi behöver den verkligen och det går att rädda den genom att förändra sin livsstil och kost, samt genom att ta kosttillskott som stöder kroppens funktioner.
Jag är glad att jag kom i kontakt med Må Bra Invest och fick hjälp i tid för att rädda min galla.

- Erik, 55 år

 

Kontakt

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Instagram

© 2018 Må Bra Naturligt i Trelleborg AB