Julia, 27 år

"Jag känner mig som en helt ny människa och min omgivning säger detsamma!"

Julia kom i kontakt med Må Bra Invest och fick hjälp efter 9 år av konstanta magproblem, och blev bättre bara på en vecka.

 
Efter ca 9 år av magproblem eskalerade besvären till konstant illamående och extraslag på hjärtat; ångest kom därtill. Jag fick pulssänkande medicin av läkarna och magmedicin mot magproblemen. Inget hjälpte.

Jag kontaktade Må bra invest och fick en tid hos Christina. Hon hjälpte mig att ändra min kost och få bättre balans i kroppen med vitaminer och mineraler. Efter en vecka märkte jag skillnad med magen! Helt otroligt skönt! Illamåendet försvann och jag kunde börja slappna av igen. Jag valde att göra en hårmineralanalys för att kunna se exakt vad jag behövde och hur mycket för att komma på topp.

Efter tre månader enligt schemat från hårmineralanalysen mår jag nu så bra att jag har slutat med hjärtmedicinen och tar för tillfället lugnande örter och vitaminer istället. Biverkningarna från hjärtmedicinen är borta och jag har fått kontroll över den lilla ångest som finns kvar. Jag känner mig som en helt ny människa och min omgivning säger det samma! Det har varit mycket jobb med att hålla kosten och använda produkterna som hjälpt mig, men det har varit värt det! Hädanefter kommer jag kontakta Christina när kroppen säger ifrån.

- Julia, 27 år

 

Kontakt

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Instagram

© 2018 Må Bra Naturligt i Trelleborg AB