torsdag, 12 april 2012 10:06

Kan jag kombinera kosttillskott och läkemedel?

Skrivet av
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

Många som kommer till oss inom alternativmedicin tar åtskilliga läkemdel. Jag ber alltid om att man skall skriva upp och ta med de läkemdel som man tar. Och jag går in på Fass för att se biverkningar eller om det står något speciellt om just detta läkemedel som jag behöver veta för att kunna ge bra rekomendationer. 

Tyvärr märker jag att många av de problem som patienter söker sig till oss för har med läkemedelsbiverkningar att göra. Vi får naturligtvis inte ta bort eller sätta ut läkemdel vilket jag naturligtvis följer. Det är upp till patienten att dra sådana slutsatser. Om det har med läkemedelsbiverkningar att göra så måste man ta upp det med sin läkare för att byta till något annat, trappa ner, eller vad det nu är man behöver.

Vissa av läkemedelsbivierkningarna kan lindras om man tar vissa tillskott eller om man gör en rening av kroppens organ. Då klarar oftast kroppen av läkemdel bättre.

Oftast om patienter frågar sin läkare säger läkaren att du kan inte kombinera läkemedel med tillskott. Men kan det bero på att de inte vet och inte har utbildning i det så då helgarderar man sig och avråder alla tillskott. Vi som jobbar med alternativmedicin har dock koll på det och har utöver vår erfarenhet listor på vilka läkemedel som man kan kombinera med tillskott eller inte.

Har man gått igenom en tuff behandling med cellgifter och annat kan det vara bra att efteråt göra en rening så kroppen kan klara av att läkas och gå vidare.

På hemsidan finner du flera patientberättelser från människor som går till läkare och söker hjälp men inte får den hjälp de skulle behövt få. Här på MåBra-kliniken inser vi att sjukdomar inte beror på läkemedelsbrister. Har man ont i huvudet beror det inte på att man ätit för lite Alvedon eller Ipren och har brister, nej, orsaken är en helt annan. Vi ser vi till hela människan och går till grundorsaken. Med denna föresats vi har lyckats hjälpa oerhört många människor till ett nytt friskt liv utan läkemedel!

Vill du också investera i din hälsa och må bra? Kontakta mig så ordnar vi med en konsultation. Du kommer inte att ångra dig!

Allt väl!
Christina Sjöqvist på MåBra-kliniken

Läs 21253 gånger Senast ändrad fredag, 12 juni 2020 04:08
Christina Sjöqvist

Christina är utbildad näringsterapeut och har utöver detta tillägnat sig kunskaper inom massage, akupunktur, hårmineralanalys, irisdiagnostik och basmedicin.

Hon startade sitt första hälsoföretag 1997 och har sedan dess fått stora kunskaper och kunnat hjjälpa många att uppnå hälsa. Både via sin klinik i Trelleborg där hon hjälper kunder individuellt men också genom att hålla föreläsningar runt om i landet.

Mer i denna kategori: K-vitamin »

Lämna en kommentar

Kontrollera att du skriver in (*) obligatorisk information där detta anges. HTML-kod är inte tillåtet.

Kontakt

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Instagram

© 2018 Må Bra Naturligt i Trelleborg AB