fredag, 26 oktober 2012 09:16

Kvinna 35 år, huvudvärk varje dag.

Skrivet av
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

Patientfall - Maria 35 år

Maria, hade drabbats av stresskollaps och var utbränd; alltid trött och en uppblåst känsla i magen.

Inom sjukvården hade hon inte fått någon hjälp. Hon är hon utredd, alla prover tagna. "Migrän" sa doktorn. Annars var allt som det skulle. Men hon visste att det var mycket som inte stod rätt till.

Det som hon själv upplevde som jobbigast var den ständiga huvudvärken.

När hon skrev i FAB, en bedömning av hälsotillständet som vi alltid gör för varje besök, hade hon 112 poäng. En frisk person ska ha 0 poäng eller enbart några enstaka.

Vi satte igång med en storstädning i hennes kropp; det första vi behöver göra är att rensa ut allt dåligt. Det hör till saken att hon var mycket förstoppad, alltså pågick en ständig självförgiftning.

Hon fastade i 1 vecka, därefter renade hon tarmar, njurar, lever och blod under ca 5 veckor.

Under tiden skickade vi iväg ett Imupro test vars resultat visade överkänslighet på 38 födoämnen av 280 uppmätta, bland annat hade Maria den högsta nivån av överkänslighet på gluten och mjölkprodukterna.

Efter 6 veckor kom hon på första återbesöket. Det var fantasiskt att se henne. Hon var glad och hade en helt annan energi.

Hon skrev i samma FAB och denna gång hade hon 13 poäng. Huvudvärken var som bortblåst!

Det är sällsynt att så mycket händer under 6 veckor.

Nu jobbar vi med att få upp hennes mineralvärden i rätt nivå eftersom hennes kropp inte kunnat få ut näringen från maten hon åt. Hon tog dessutom ut spiralen eftersom en vanlig biverkning är huvudvärk.

Hon är så glad för denna förbättring och hon funderar själv på att utbilda sig till näringsterapeut. Själv är hon helt förundrad att det kan vara så enkelt att få rätsida på en dålig kropp. Varför förstår inte läkarna detta? Och varför får folk inte hjälp?

Ja det kan man undra... Men än en gång, att ändra på kosten tjänar inte läkemedelsbolagen pengar på. Och läkarna är inte utbildade i kostlära. De skickar folk till dietisten och de tycker oftast att de skall äta allsidigt. Men om de inte tål den allsidiga mat de äter - är det då bra råd?

 

 
Läs 16798 gånger Senast ändrad tisdag, 09 juni 2020 11:25
Christina Sjöqvist

Christina är utbildad näringsterapeut och har utöver detta tillägnat sig kunskaper inom massage, akupunktur, hårmineralanalys, irisdiagnostik och basmedicin.

Hon startade sitt första hälsoföretag 1997 och har sedan dess fått stora kunskaper och kunnat hjjälpa många att uppnå hälsa. Både via sin klinik i Trelleborg där hon hjälper kunder individuellt men också genom att hålla föreläsningar runt om i landet.

1 kommentar

  • Kommentarlänk Sandra onsdag, 05 december 2012 20:41 postad av Sandra

    Är multiallergisk. Men har även fördröjda reaktioner. så undrar om du rekommenderar ett imupro-test? Vad vet du om testet? Mvh

Lämna en kommentar

Kontrollera att du skriver in (*) obligatorisk information där detta anges. HTML-kod är inte tillåtet.

Besök min webbshop

Kontakt

Odens Tvärgränd 12
231 42 Trelleborg
Telefon: 0707-540 400
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Instagram

mabrakliniken
mabrakliniken
mabrakliniken
mabrakliniken
mabrakliniken
mabrakliniken
mabrakliniken
mabrakliniken
mabrakliniken
© 2018 Må Bra Naturligt i Trelleborg AB