Inför besöket

För att jag ska kunna göra en korrekt bedömning av ditt hälsotillstånd och hjälpa dig på bästa sätt önskar jag att du hjälper mig med följande:

  • När du kommer ska du skall vara fastande sedan minst 3 timmar. Det är viktigt att du dricker vatten under denna tid. (En del känner sig väldigt hungriga och de har mat med sig som de äter efter att vi tagit blodtestet.)
  • Ha med ett morgonurinprov.
  • Ta även med mediciner som du tar och om du har andra kosttillskott. Har du olika tester som är gjorda på vårdcentraler och annat; ta med dem.
  • Fyll i hälsodeklarationen nedan på din dator och maila den till mig på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  • Kommer du på återbesök, fyll då i den korta hälsodeklarationen längre ner på sidan

Om du har fyllt i hälsodeklarationen och skickat in den i god tid innan du kommer har jag bättre möjlighet att förbereda mig. Det sparar även tid när du är här.

Fyll i hälsodeklarationen innan du kommer

Spara ner pdf-filen och öppna den från din dator med en pdf-läsare ex. Adobe Reader. När du är klar - spara filen och skicka ett mail till mig på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  med den ifyllda filen bifogad. I och med att du fyller i filen och skickar den till mig intygar du därmed att uppgifterna är korrekta och ger en ärlig bild av ditt hälsotillstånd.

Högerklicka på länken nedan och välj "Spara länk som..." 
Sök sedan upp filen i din dator (vanligtvis "Hämtade filer"), öppna upp den i en pdf-läsare såsom Adobe Acrobat Reader och skriv i fälten. Bifoga sedan den ifyllda filen i ett mail till ovan nämnda adress. (OBS! Vissa funktioner fungerar ej om du använder Mac. En ny version kommer att finnas att hämta inom kort.)

Hälsodeklaration

Vid återbesöket

Ta även med dig ett morgonurinprov när du kommer på återbesök. Du behöver även denna gång fylla i en hälsodeklaration. Du kan då skriva ut denna korta hälsodeklaration och fylla i i förväg och ta med, eller skanna in och maila till mig.

Välkommen!

Karta:

Må Bra Invest finns på Odens Tvärgränd 12 i Trelleborg. Parkering finns framför huset.

Klicka på bilden för att komma till en karta på Google, där du har möjlighet att få en detaljerad vägbeskrivning.

Klicka på bilden för att komma till en karta på Google. Där finns möjlighet att få en detaljerad vägbeskrivning.