Kontakt

Telefontid:
Mån-fred: 9.00-10.00
(Stängt onsdagar)

Öppettider:
Mån-fred: 9.00-17.00 
eller enligt överenskommelse
(Stängt onsdagar)

Mobil:
0707-540 400

Maila »

Sköldkörteln

Det finns många orsaker till sköldkörtelproblem. För mycket stress och för lite näring, känslomässiga problem och att man fött barn är några bidragande faktorer. En annan är gifter som finns i vår omgivning, som tungmetaller, kemkalier från mat och skönhetsprodukter vilka sköldkörteln är väldigt känslig för.

Depression & mental hälsa

Depression blir ett att vanligare problem i dag. Det finns olika typer av terapier som kan vara bra att använda för att lösa sådana problem, som rosenterapi och mindful tapping. Men många depressioner beror på att något saknas i kroppen, som att vi inte får i oss rätt eller tillräckligt med näring.

Hormoner

Tyvärr har listan över besvär orsakade av hormonella obalanser blivit en accepterad del av att vara kvinna. Men problemen är inte naturliga bara för att de är vanligt förekommande. Många som kommer till oss på Må Bra Kliniken har hormonella problem.

Muskel- och Ledvärk

Vi som jobbar med funktionsmedicin jobbar med att läka ut de olika värkprblomen (som man inom skolmedicin har gett olika namn till: artros, artrit, reumatism, fibromyalgi, gikt, psoriasis och artrit är de vanligaste) med samma metoder, oberoende av var de sitter. Alla med olika former av värk får också individuellt utprovade produkter och ibland får de olika livsstilsråd, för alla är biokemiskt olika och behöver olika typer av läkning.

Mag- och Tarmbesvär

Att ha ett fungerande mag- och tarmsystem är grunden för en god hälsa. Tyvärr lider allt för många idag av olika mag- och tarmbesvär, allt ifrån gaser, uppsvälldhet, förstoppning, diarré. Det behöver inte vara så, det finns hjälp att få!

Binjurar

Binjurarna är två livsviktiga små organ som ibland, av olika orsaker, tyvärr får problem och det är oftast här hormonproblem börjar. Många får symptom liknande dem som uppkommer när man får sköldkörtelproblem och tror således ofta att det är sköldkörteln det är fel på när det i själva verket är binjurarna som har börjat ta skada.

Allergier & Intoleranser

På grund av att många i dag har dolda intoleranser mot olika livsmedel gör det att andra kroppsdelars funktioner nedsätts och andra allergier, exempelvis pollenallergi, uppkommer. Det går inte att läka kroppen och samtidigt utsätta den för allergener den inte klarar av att ta hand om.

Besök min webbshop

Kontakt

Odens Tvärgränd 12
231 42 Trelleborg
Telefon: 0707-540 400
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Instagram

mabrakliniken
mabrakliniken
mabrakliniken
mabrakliniken
mabrakliniken
mabrakliniken
mabrakliniken
mabrakliniken
mabrakliniken
© 2018 Må Bra Naturligt i Trelleborg AB